Bolster zaden

Bij ons in de webshop kunt u vanaf heden ook zaden kopen van de Bolster! De Bolster is een bedrijf die alléén biologische zaden verkoopt. Wij zijn trots om ook deze zaden in ons assortiment te hebben. Momenteel hebben we 15 verschillende groentezaden van de Bolster als aanvulling op ons huidige assortiment. In totaal komt het aantal biologische zaden soorten op meer dan 90!

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

Link naar biologische zaden

Via deze link: Biologische zaden  komt u direct  bij alle biologische zaden die wij hebben. De biologische zaden van de Bolster zijn te herkennen aan het logo in de foto.