Nóg Meer Nieuwe Biologische Bloemenzaden + Bio Zomerpostelein en Bio Zomertijm!

12-04-2024

Hallo Tuinders, 

Af en toe lijkt het toch echt voorjaar te worden en af en toe lijkt het wel herfst! Gelukkig is het weekend vaak mooi en door de weeks wat minder. Komend weekend lijkt wel weer zo'n weekend te worden. Heerlijk weer, zon en een graad of 20. Heerlijk! Helaas word het daarna wel weer een stuk minder maar dan hebben we in ieder geval in het weekend heerlijk in de tuin kunnen vertoeven. 

Nieuwe Biologische Zaden!

We hebben weer wat nieuws :-)

  • Biologische Zomertijm
  • Biologische Zomerpostelein Zaden
  • Biologische Bloemzaden Zonnehoed Wit
  • Biologische Bloemzaden Zonnehoed Rose/Rood
  • Biologische Bloemenmix Tübingermengel

Direct naar de: Biologische Zaden

Onderin heb je ook de foto's van de verschillende soorten. Als je hier op klikt, ga je naar het product.

We naderen op dit moment de 180 Soorten Biologische zaden soorten. ...en we zijn nog niet klaar! We willen dé online specialist voor Biologische zaden worden!

Kruid in het Zonnetje

We willen dit keer ook een kruid in het zonnetje zetten. Dit keer is het BASILICUM 

Basilicum kweken in de moestuin is natuurlijk super fijn om deze erbij te hebben. De verse blaadjes kun je plukken om dezelfde dag nog in een maaltijd te verwerken. Hoe verser, hoe lekkerder is het sleutelwoord voor basilicum.

Wil je meer informatie hebben over het kweken van Basilicum of waar je het bij kunt eten en of het gezond voor je is? Lees dan verder bij: Hoe kweek ik Basilicum

Wat zaaien vanaf midden april?

Vanaf midden april kun je bijna alles (voor) zaaien wat je wilt. Voor het opkweken direct in de volle grond is het advies om nog heel even geduld te hebben. De nachten kunnen soms nog veel te koud zijn. Hoewel het in de kas al behoorlijk lekker warm is.