Te laat om Zaden te Bestellen? Welnee! U bent nog Ruim op tijd!

22-03-2024

Lieve Moestuinders en Moestuinsters, 

De afgelopen dagen hebben we toch wel kunnen genieten van wat heerlijk lente weer. We zien op de diverse socials dat iedereen toch al druk is met diverse klusjes:

  • Zadenbak uitzoeken
  • Moestuinplan maken
  • Zaaien
  • Zaailingen verpotten
  • Tuinen gereed maken
  • Zaden Kopen

Voor dit laatste moet u natuurlijk bij ons zijn. ;-) Wij zijn er van overtuigd dat u zeker nog niet te laat bent om zaden te kopen. Het begint nu pas wat warmer te worden en de dagen worden ook wat langer. 

Direct naar de website: www.dutchgardenseeds.com

Zaden Besteld = Direct Verwerkt

Wij verwerken de orders gelijk dit weekend (eigenlijk iedere dag) om ze dezelfde of eerste volgende werkdag (als u ná 17uur besteld) direct op de post te doen. We zijn helaas behoorlijk afhankelijk van de post, maar doorgaans gaat de levering snel. Er zijn ook gebieden waar het minder snel gaat helaas. We vermoeden dat dit te maken heeft met personeelstekort maar kunnen postnl / bpost hier helaas niet op aanspreken. Wij versturen de post altijd met de 24-uurs in NL. 

Groente in het 'zonnetje' 

We willen vanaf heden bij iedere nieuwsbrief een bepaalde soort groente, kruid of bloem in het 'zonnetje' zetten. Dit keer willen we dit doen met de WORTEL. 

Vers geoogste wortelen smaken heerlijk en boordevol vitaminen - veel beter dan alle andere soorten wortelen die je ooit hebt gehad. Je hebt geen huistuin of grote achtertuin nodig om wortels te kweken. Iedereen kan deze makkelijke groente kweken in een grote of een kleine tuin. Natuurlijk zijn er wel wat adviezen die u kunt opvolgen om de kweek van wortelen tot een succes te maken. 

Wij hebben op onze website een pagina gewijd aan heerlijke gekleurde groente. Ga naar de website voor de tips and trics:

Tips voor het kweken van Wortels

Moestuinbeurs

Dit weekend is de moestuinbeurs. Mocht u zich nog vervelen, heeft u nog een leuk uitje.